gott nytt år!

Gott nytt år!
får se vad kvällen har att komma med! först och främst blir det att åka till forsa och gratta kusin emelie och vara fet o käka smörgåstårta;) grattis!
tjohej!




tuttar tuttar, tuttar överallt!

idag kommer lillebror hit, ska sova här! så vi ska bada lite hade vi tänkt :P har nu provat olika bikini ett tag.. som jag kunde ha förut!!! men, nu? icke! sur jag blir.. JÄVLA TUTTAR! men det är bara att gilla läget;) ne nu ska jag springa ner till tvättstugan och hoppas på att det finns en tid åt mej ikv, eller i morgon bitti! puss så länge..

bjuder på lite bilder sen thailand 07

lillebror
jag
jag o älskling ....
vattenåkning
havet

små shopping

jag smäller av snart, den här jävla ryggen tar kål på mej! åh, inte bara det, har sjukt ont i skinkan oxå!;) inte vet jag varför? jävla skit saker! bara man lägger sej i badet blir det bra, men sen man ska upp då gör det lika ont igeen.. skulle verkligen behöva en jävel som kan det här;) för mannen här hemma.. han kan då inte! men men.. har iaf vart på stan idag en sväng.. blev lite små shopping :P och jag kan inte låta bli att köpa kläder till lillen, kommer nästan alltid hem med nånting;) kul ju!


bara att gilla läget va?;)

sitter här ny duschad, ska snart klä på mej tänkte ja... för att åka in till stan.. blev iaf inge sundsvall! men kan ni tänka er, har gått upp 7 kg! inte okej;) hahah.. men det är vell bara att gilla läget;) nä nu ska jag klä på mej! hörs sen!

inget till mej, men lite till lillen:)

halloj!
nyss kommit hem från en heldag på stan.. hitta inget till mej, eller jag orkade inte äns leta;) så jävla mkt folk! men hitta lite fint till lillen:) men förhoppningsvis på onsdag när vi ska till sundsvall för att gå på ikea så hoppas jag att jag hittar nått fint till mej oxå;) men jag lägger hellre pengarna på lillen än på mej faktiskt;) mkt roligare! ne nu börjar jag bli små hungrig som vanligt;) och är så sugen på lasagne! så blir det!

lagomt sjuk till nyår kanske?

jag har inget att skriva faktiskt, men har vart i stan idag och kika.. jävla skit väder! och min hals börjar fucka ur.. ont som fan gör det.. lagomt sjuk till nyår kanske? men det är bara att gilla läget;) nu sitter jag här med min fina rosa mjuka morgonrock som jag fick av älskling:) åh trött som satan.. nu blir det att lägga sej i sängen en sväng.. puss! 

våran port i morse
min fina rosa mjuka morgonrock
hitta den här på kicks idag, fin till nyår;)
och så hitta jag den här snyggingen;)

hejsanhoppsan

oooooj, godjul. hade absolut inte tid att sitta framför datan igår.. var hos pappa hela daaaaaan. kom hem igår kväll.. och nu ska jag till mamma..  skriver sen.. förhoppningsvis lite bilder:)

bingo myyys med älskling

har vart inne i stan o handlat det sista idag.. hoppas darling blir glad för det han kommer att få;) och alla andra;) har nyss gjort julskinka, och jag tror att vi lyckas :D snart börjar bingolotto, gud vad vi ska vinna, har haft lite tur nu när det gäller lotter, vann 50 kr igår på en lott;) haha! ne nu ska jag lägge mej ner i soffan och äta lite gott och halsa julmust. här får ni lite bilder på första köpta barnkläder till lillen :) hörs!

jag älskar min mage

v 20+4
känner lite smått nu när han rör sej där inne, han ska helst liva upp ställningen på kvällen och på morgonen, annars är han cool lugn;) jag längtar så otroligt efter dej! vincent gradin.

älskar att vara blond

saknar mitt blonda långa hår, jag älskar det! ångrar som fan att jag klippte av mej allt.. bilden längst ner! sakta men säkert.. går jag mot blond igen;)

INSIDE, sjuk film

kikade på inside igår.. men.. kolla på den om du är gravid;) sjuk film!




mina älsklingar..

mina älsklingar har kommit hem efter en dag på operationsbordet.. synd om dom ju.. helst torsten, som har blivit av med sina kulor;') det är ganska kul och se dom, helt väck stackarna! snyft..
ikv blir det bara lugnt som vanligt.. ska snart sätta igång och göra spagetti o köttfärsås. blev så jävla sugen på det! :) tänkte faktiskt slå mej ner i soffan och glo på morden i sandhamn klockan 9 ikv faktiskt, får se om det är nått :P
Torsten             Sunshine              Siri



allt o lite till

jag har allt och lite till, jag är nöjd med mitt liv. jag har min fina pojkvän, som jag älskar mest av allt. snart fem år tillsammans, jag älskar dej. vi kommer att ha den bästa framtiden tillsammans, du, jag och lillen.

katt morsan;)

det är ganska kul och gå in på nån annans blogg och se att den gillar mina idee´r ;) haha roligt;)
.. igår iaf, var emma och weppe här, spelade kinect.. och emma tror att hon ägde, men glöm;) haha.. ska snart ner på rättan och inhandla nånting gott tills ikväll.. mys med min kärlek! + i morgon ska mina älsklingar bli steriliserad, inga bebisar här inte;) värsta katt morsan här;) hörs sen !

Jag o min älsklings mamma ;)
torsten o siri:) bebisarna

hälften kvar:))

halloj!
jag märker att jag inte skriver här så mkt.. men det är för att jag har typ aldrig nått och skriva om.. och då blir dte inge kul och läsa heller..

går iaf in i v20 idag.. nu har man gått hälften och den hära tiden har bara rullar på, hoppas det bara rullar på nu oxå då:) bara att räkna ner nu"! lääängtar

idag händer det inte så mkt, bara mys med min kärlek som igår :) fast vi kanske ska gå till jasmine o andreas o se hur dom bor:) och emma o weppe kanske ska komma, men det är inget man tar förgivet;) dom har ju blivit allt för lat nu när dom bor i STORstan;) hahhaha! ne nu ska jag fortsätta o plocka undan här hemma.. puss!




våran lilla pojk

allting såg bara bra ut med våran lilla pojk, fick veta att jag har gått längre än jag trodde så jag är i v 19+4 nu:) han är beräknad och komma den 6 maj. lyckligast!

vincent


Lill nuppen ;)

hans fina ryggrad, fast han ser lite läskig ut.. typ som ett djur eller nå;) våran älskling!


Yeeeej , den är grym!

halloj!
blev inge skrivande igår, var på stan precis hela dan o kvällen.. men var iaf på bio och såg paranormal activity 2, jag lovar.. jag sket fan tarmarna av mej;) haha! sen när vi skulle åka hem med 22.20 bussen så hade dom ändrat till 22.40 men det visste inte äns busschauffören så vi hoppa in i bussen 22.20, ist för att vänta på stationen så åkte bussen till statoil och köpte cigg, inte varje dag man får åka med en buss in till statoil;) hahah!
har vart på stan idag med kusin amanda och shoppade lite julklappar:) sen satte vi oss utanför hollywood och invänta bussen efter mkt spring på stan;) så seer jag att hon håller på och häver upp nånting där inne, såklart var det dressen .. sprang in dit och köpte den på engång.. var tillomed den första på hollywood i huddik som har köpt den;) haha jag tycker den är gryyym;)

snart onsdag, äntligen!

har legat typ hela dan.. är så sjukt trött.. och inte ska jag gå ut nånting idag, jag har min julmust och då klarar jag mej;) sen fick jag ta mitt fläsk och plocka lite här hemma, men disken står fortfarande kvar.. skulle lätt kunna kasta allt och köpa nytt.. så intresserad är jag i att diska!

snart är det onsdag.. vi som har längtat så mkt, men snart får vi se lillen igen:) och nu vet vi att det är 80% pojk.. men hoppas vi får renare svar på onsdag.. så vi är helt säker;) men marcus verkar redan vara helt säker på att det är en pojk, kul om det skulle komma ut en flicka, bara och tänka om;) hehe

vi har en framtid tillsammans. lyckligast! jag älskar dej



sex and the city mys med älskling;)

jag och älskling har nyss käkat tacos.. ska lägga mej ner i soffan nu med tjockis magen och förhoppningsvis blir kl halv 10 nångång, så vi kan se sex and the city.. bara för grym film det;) men marcus gillar den inte lika mkt som jag, men det är bara att gilla läget för han;)

fredagsmys

fredags mys igår med middag och idol hemma hos emma o weppe :)
Och såå klart blev det efterrätt :) mkt gott.. mkt bra emma ;)


skit i eller gillat ;)

en massa skriv.. den är så ful och blabla.. det är min inte eran! skit i eller gillat!!! >_< okej, jag erkänner den kanske inte kommer bli så snygg efter graviditeten, men det fixar vi;)


15 dec

om en vecka ska vi kika på våran lilla skatt igen.. längtar! och få en massa bilder hem<3


massa fina fynd

vart i skolan idag från 10 till halv 12, sen drog jag o luncha med darling, emma o weppe.. tacos;) haha! sen gled jag på stan med kusin amanda.. hittade hyfsat mkt.. tex kläder till mej, verkligen behövs! kan knappt ha nånting längre;) inget viktigt inlägg men vela bara skriva av mej lite;)
darling, kusin jennifher, kusin amanda och jag! haha

uppdatering!



Det är jag som har varit här inne och trollat lite! Jag är fotokonstnär, vilket innebär att jag älskar att fotografera, designa och skapa konst. Hör gärna av dig om du vill ha lite snygga bilder på dig själv (som du kan använda på din blogg, facebook eller kanske ge bort i julklapp).

MVH
Hanna Ädel


våran skatt!<3

blev en veckas förtidigt ultraljud idag uppe på gyn pgr av blödningar och ont i ryggen + höften.. men tydligen är det foglossning:/ inget att leka med, galet ont det gör!

meeeen allt var bara bra med våran lilla skatt! en sån fin känsla och se! vi fick veta att det är 80% att det är en liten kille jag bär på:) han sov först, sen så vakna han till liv.. och jävlar vad han sträckte på sej och slog. en sån underbar känsla! love it! meen ta inget förgivet det är nästa vecka vi ska på det riktiga ultraljudet och då är vi nog 95% säkra;) men vi är nästan lite säker på att det kommer att bli en liten kille:) <3 iaf det man såg på ul;)

jag blir fet på julmust!

det är inte bara att vara gravid;) mina tuttar var redan stor nog innan jag blev gravid.. nu är dom ju värsta bigga!;) dom är så jävla dryg, dom är bara i vägen :/ haha! men jag kan lova att marcus gillar mina tuttar nu;) haha och magen börjar ta stor plats nu faktiskt;) men det bästa är att jag inte alls mår nå dåligt! har inte spytt nånting.. har vart gravid 2 gånger tidigare och då kunde jag inte ens stå upp.. jag bara låg och mådde hur dåligt som helst.. och bara spydde! så det kanske var mening den här gången att jag skulle behålla:) och det är jag glad för! + så äter jag verkligen för 2, shit jag undrar verkligen hur mkt jag har gått upp.. för jag äter verkligen lite för mkt tycker ja;) haha ..
jag längtar så otroligt efter att se på ultraljudet.. jag känner faktiskt på mej att det kommer bli en liten tjej, men vi får se;)
..nu ska jag mysa mej ner i soffan med älskling och kika på teve, och vara lite feta med godis och julmust.. julmust är dte bästa som finns just nu;)

längtar!!!<3

nu kommer min lilla hemlighet.. jag och min bästa ska ha barn i maj:) enligt vad jag har kollat upp så är jag i v 17 men på fb så är jag i v 18 :P men den 15 dec så blir UL.. men då får vi veta exakt :) längtar!

katshing!

underbart med pengar!

RSS 2.0