you are number one!

idag har vi vart hos barn läkaren med vincent ang hans huvud och hans eldsmärke.

* när jag ammanda växte vincent från topp till tå ganska mkt, och han låg över kurvan men nu ligger han bra i kurvan och lika huvudet så. på bvc tyckte dom att huvudet växte för fort, men idag sa läkaren att det bara var normalt. så det är inge fel på min killes huvud :)

* och om eldsmärket ska dom göra en remiss till gävles hudklinik så vi ska åka dit, när vet vi inte än. och om dom tycker att vi ska behandla det så får vi åka till örebro.
you are number one!

i helgen har det bara vart fotboll !!

så var det måndag igen.. i helgen har det bara vart fotboll.. gick som det gick! blev lite fel att vi fick spela sista matchen kl 01.30 på fredag natt och sen spela första matchen kl 10.00 på lördag morgon, man var ju ganska slut. jag känner, det var iaf inte min helg, allt gick bara åt skogen. men nu ser jag fram imot helgen, då det blir sundsvall.. heeela helgen lång!

jag har ju lixom världens bästa pappa!

har vart inne i stan idag, jag har ju lixom världens bästa pappa! fått fotbolls skor, inne skor och benskydd! så nu är jag redo för sesongen 2012, och jag känner på mej att det kommer bli så jävla kul!

"föddes på fotbollsplan, dör på fotbollsplan"


Fotboll!!

snart är det helg och det innebär fotbolls cup (glysiscup), kommer bli riktigt kul! och 3-5 feb ska vi till sundsvall och spela, och det innebär att jag kommer att vara borta från mina killar en HEL HELG! har aldrig varit borta från vincent så länge:( gruvar mej att redan att åka. usch vill inte åka, vill inte vara borta från min älskling så länge:( men det ska nog gå bra, han är ju så snäll våran kille. och han är ju dessutom med sin pappa som är världens bästa pappa!

och vi tillomed kanske flyttar snart igen, ska bli skönt att komma på ett område. där vi bor nu är det en väg precis utanför typ, kör ju som idioter!




kombivagn till salu

kombivagn, brio 2009 säljer jag för 500:-


som sagt det går inte att komentera mina inlägg
så skriv gärna på hotmail om ni är intresserade,
[email protected]


vagnen finns en mil utanför hudiksvall (forsa)


fuck!

det gick då inte bra att sluta röka, åt helvette med det! men jag ska inte ge upp än, tanken på att sluta finns fortfarande, och jag ska sluta, men vet inte när;)

Naevus flammeus/eldsmärke

ni som inte vet, och kanske undrar varför vincent är röd om kinden? han föddes med det, det kallas för eldsmärke.

"Eldsmärke orsakas av en kärlmissbildning i hudens små kärl, vilket gör att området ser rödare ut. Eldsmärke är medfött och kan ses hos 0,3 – 1 % av nyfödda. Vanligtvis är eldsmärket halvsidigt och sitter många gånger i ansiktet.

Små barn behandlas i narkos, eftersom behandlingen inte är helt smärtfri och man måste skydda ögonen mot laserstrålningen. Behandlingen sker på öronklinikens polikliniska operationsmottagning. Om man blivit sövd får man stanna kvar ett par timmar på den postoperativa uppvaknings-avdelningen.

Äldre barn och vuxna klarar vanligtvis av behandling i vaket tillstånd och då sker denna på hudkliniken. De som behöver bedövning kan få det antingen med EMLA bedövning (en kräm med lokalbedövningsmedel) eller lokalbedövning.

Om man fått laserbehandling med färgämneslaser, så efterlämnar det en blåaktig missfärgning i ungefär 10 dagar. Det krävs flera behandlingar för att få ett så bra resultat som möjligt. Alla blir bättre, men det är ovanligt med en total avblekning"



31 januari ska vi till barn med vincent och kolla upp det, får se om vi ska så småning om behandla det eller hur vi ska göra:)

så där nu vet ni, som sagt det går inte att komentera mina inlägg.

vincent, du är mitt allt, mitt finaste! älskar dej mer än allt annat, du är min!



will see now if I'm strong enough!

jag har inte rökt nånting idag, har cigg i fickan. det går faktiskt bra! undra om man ska ta och sluta på engång? jag vill verkligen det, men det är ju dom goda ciggen som lockar. som tex, efter maten, när man pratar i telen! det är verkligen jobbigt att sluta när man umgås med rökare, jag tycker att alla röker ju? typ alla;) så det är ju ganska svårt att låta bli, när man är med rökare. får se nu om jag är tillräckligt stark!

nä nu ska jag göra iordning mej och vincent, och ta en promenad.
mammas busunge;)

what do you do on Sundays?

söndag? vad brukar man göra på söndagar, jag brukar oftast städa och även att jag gjorde det idag måste ju lixom passa på medans gubben är hemma;) vi passa även på att gå ut, släppte hugo så han fick springa av sej och vincent fick åka pulka. en helt vanlig söndag lixom;)

bilder sen idag!

I love to have him by my side

undra när jag ska våga flytta vincent säng till hans rum? jag älskar att ha han vid min sida, höra han andas höra hans små snark. jag somnar mkt lättare när jag hör honom. men om han skulle få sova i hans rum då skulle jag aldrig kunna sova. han får nog fortsätta ett bra till att sova brevid mamma, bäst så :)

jag skulle vilja ställa en massa frågor, men det går fortfarande inte att komentera mina inlägg;/

godvällens ;)

godkväll ;) har haft en mys fredag, film och götta med marcus o amanda! och öven att vincent somna runt 19 och sover fortfarande. wow! var ett tag sen han somna då och sov hela kvällen, natten. han har haft sina veckor och velat somna runt 21-22. om han somnade innan det, då var det kört. då vakna ju lixom han runt 21-22. då vill ju lixom inte han somna på första taget;) så hoppas verkligen nu att vincent har kommit i sin gamla vana, somnar runt 19-20 och sover hela kvällen/natten tills på morgon runt 20-21. min fina, kan sova han;) nä nu ska jag hoppa in i badet en snabbis sen så ska jag och älskling inviga våran nya säng, eller det är ju samma madrasser men ny sängram. sängen blev som ny tycker jag;) puss svejs!

Min goding!!!
även att vincent har upptäckt sin mage, mkt att klämma på;D

helg!!

hej, oj ett tag sen igen!! men har verkligen inte tid att sitta framför datan, har ju lixom vincent som verkligen går före!! som vissa jag inte förstår sitter framför datan jämt, gör blogginlägg varannan kvart skriver ut på facebook hela tiden, gör ni inget annant på dagarna;)

nä nu är det fredag och jag ska göra helg med mina underbara, ska göra helg ifrån internet oxå!;)

RSS 2.0