sängen är redo, nu kan du komma tycker jag;)

galet svårt jag hade att sova inatt.. låg och vände på mej hela tiden.. tänkte precis på allt! det om inte får hända.. och det som kommer att hända! och när jag väl somna så vakna jag av att pissblåsan höll på sprängas.. tror jag gick upp minst 4 gånger inatt.. sista gången var halv 6 och då låg jag vaken till halv 8.. känner att jag inte alls är på topp idag, har tillo med vart inne i stan och fick skavsår.. har käkat fett med glass med amanda.. jag spyr! har vart upp på dollar och barnaffären brevid och köpte spjälsängskydd, så nu är lill killens säng redo:)MYSIT..


8 dagar till bf

8 dagar kvar till bf.. undra om lillen kommer förtidigt eller om han kommer dunder försent.. vill absolut inte bli igångsatt.. hua! undra hur mkt han väger, hur lång han är? hur ser han ut? kom ut nu!!
magen idag..



Myyyspyyys

nu blir det att åka in till staden med mamma och handla det sista till lillens säng.. tex madrass o täcken, ni vet;) kommer bli så mysigt! hörs sen! puss

upp o ner , ner o upp!

så fort marcus har hoppat ur badet så blir det att gå ut, här ska det springas fram o tillbaka.. upp o ner!! jag vill att du ska komma ut nu :)


kooooom uuuuuuut

hallå där, nu var det ett tag sen;)
men nu tänkte jag blogga lite innan lillen kommer.. så ni vet hur läget ligger till;) 12 dagar kvar till bf, och jag tackar inte nej till att komma en vecka för tidigt.. får gärna komma idag om du vill;) kooooom uuuuuuut..;) känner nu att dte är ganska jobbigt att bära på den hära magen nu när det är så JÄVLA varmt. men UNDERBART är deet!

Ni vet att namnet vincent var bestämt att lillen skulle heta, men nu har jag hittat två andra namn.. som jag tycker mkt om.. men marcus är fast vid namnet vincent.. så vi får se, vad det blir ;)


Grattis till min marcus som fyller 22 år idag, sötnos!


Magen idag

tjusit värre

pappa är här o spacklar sovrummet o i morgon blir det tapetsering.. tjusit det kommer att bli:) en annan springer fram o tillbaka till fredriksberg o tvättar.. måste ju.. annars blir det naket;)




:)))

tar på mig glajjorna och går ut med kusin amanda!



Kör sakta, lekande katter

har vart nere på fredriksberg typ hela dan.. har tvättat och suttit ute i det sköna hos emelie o mattias! nu snart blir det lång promenad med emelie o moster + en drös med hundar;) höhö!

Iaf, + att min torsten har börjat och sprungit efter en när han är ute.. jag är skapligt rädd för vägen utan för oss.. dom kör som idioter!! ska fan sätta upp en skylt " kör sakta, lekande katter" höhö!!

Min torsten


Mvc besök

har vart i stan idag sen 10.. vart på försäkringskassan och skrivit på lite.. och klockan 11 var det besök hos mvc och lillen har fixeras sej neråt nu :) allt var bara bra! ska dit igen den 18:e. även träffade jag emma och då passa jag på och hämta 2 par hyllor som jag har köpt av henne.. hoppas dom kommer till nytta;) nää nu ska vi till fredriksberg och lämna x-boxet till emelie och mattias som dom har köpt av marcus.. för marcus kunde ju inte nöja sej med det ett tag.. och då måste ha ett ps3.. undra hur länge han kommer att ha det.. inte länge tror ja;)





snart maj, äntligen!

så är det äntligen början på april.. har sagt i flera månader nu.. "bara april kommer så är det dags snart" det är ju så.. när april är klart kan lillen komma när som hellst:) jag känner på mej att det här månaden kommer att rusa iväg.. först fyller jag år sen marcus sen är det sista april sen är det den 6e maj.. äntligen!

funderar hela tiden hur ser du ut? dom flesta vill inte veta könet.. för dom vill ha en överraskning.. jag vet könet på vårat men det är endå en stor överraskning.. jag vet ju inte hur han ser ut.. åh jag vill veta! :)

v36

Magen idag



en dag på stan

gooodagens;)
vart inne i stan idag typ hela dan med emelie o othilia och en snabbis var marcus med;).. hittat lite fynd;) har oxå fått min mobil idag.. men fick fan med lägga till 500:- på små saker till den.. kunde lika gärna köpt en lite bättre;) men men, det är bara att gilla läget! ska snart till pappsen.. blir bjuden på käk, kött o potatis gratäng;)
kunde inte undvika att köpa lite till lillfisen;) hörs!!







deeeeg daaaag

1300:- rikare idag då.. fast då sitter jag utan mobil ist;) jag som hade hoppas på att min nya skulle komma idag.. men den kanske kommer på måndag ist:P och jag som hade hoppas på fin väder i helgen.. så idag har jag bara legat i soffan under täcket och glott på film.. roligt! aja, nu ska jag fundera ut nånting att äta.. skulle vara mysigt att gå ut och äta.. men då ska man ha orken, och det har ju inte jag ;) haha hej så länge!


RSS 2.0