gott o blandat

inte varje dag man få nå bra i brevlådan, 9000 :- får jag början av sommaren.. ni som undrar, så får jag tillbaks av skatten;) iaf.. så mkt som jag går om dagarna så kan man ju tro att jag ska bli mamma när som hellst;) går minst varje dag.. typ 4,5 km.. duktiga jag;) magen spänner mkt nu.. vill att det ska vara klart nångång:P förhoppningsvis kommer min mobil i morgon som jag har beställt.. nu skiter jag i tutchen (stavningen) och går tillbaks till knapparna.. mkt mkt skönare:) hejsvejs!

IAM BACK; börjar bli nojig inför förlossningen

hejsan, IAM BACK;)!
nu börjar jag bli riktigt nojig inför förlossningen.. varje kväll när jag ligger i sängen kommer funderingarna.. "jag kommer att dö" hehe;) men så känns det! jag vill inte bli igång satt.. vill vakna en natt då vattnet har gått.. och veta att nu är det dags!:P tiden har gått så jävla fort.. och snart ligger jag där och har fett jävla ont!!! min graviditet har vart bäst och hoppas verkligen att förlossningen kommer att vara bäst!! men det är bara och vänta och se;)




mellanrum mellan skrivandet;)

toppen väder idag, det gillas! sitter nu på skolan.. trött jag är på detta, men snart är det klart.. och även snart 5 veckor till lillen kommer.. längtar! var på mvc förra veckan, allt var bara bra! 7 cm på magen och gått upp 1 kg på 5 veckor:P sammanlagt nu har jag gått upp dryga 12 kg! underbart.. Har även beställt tapeter.. kommer bli så snyggt när allt är på sin plats.. börjar nog på till helgen, när pappa är hemma:) har fortfarande inte internet hemma, så jag passa på å skriva lite nu när jag är i skolan.. så det blir lite mellanrum mellan skrivandet;) vi får se! haha. ajja, nu gnäller emma. ha de bäst!



halloj!

halloj!!!!
allt är bra med mej och magen.. vi trivs bra i det nya.. har fått ordning på det mesta, nästa helg ska vi måla om och göra iordning barnrummet hade vi tänkt:) förhoppningsvis så får vi internet snart.. så då blir det bilder på lägenheten, och på magen förstås.. kanske har växt lite;) hade så bra så länge!

Äntligen idag!

nu gör jag mitt sista inlägg här i iggesund, och det ska bli underbart!;) mamma och dom kommer snart och hämtar oss med släp.. äntligen idag! jag och älskling har haft skit svårt att sova inatt.. det va som att vi vänta på julafton eller nå;) men nu är det iaf dags! inte för att vi byter upp oss, men forsa är bra nog mkt bättre än igge! kommer aldrig flytta hit igen;) hare gött så länge! // glad tjej!

Älskar dej min bästa!

RSS 2.0