nu var det ett tag sen, bjuder på lite bilder på min älskling!


hallå ja!

när jag var hög gravid, slockna det för ögonen och fick värsta huvud värken och armarna, bena och munnen domna bort. nu för någon dag sen hända det igen fast inte lika alvarligt. var på mvc idag och skulle fixa p-piller men jag hade för högt blodtryck så hon vela att jag skulle träffa en läkare innan vi kan bestämma vad jag ska få för preventivmedel. så hon gick och hämta kondomer till mej, trode typ att jag skulle få 2-3 st.. jo tjena, fick en näve.. hur mkt tror hon att jag ligger egentligen;)


han försöker min lilla älskling, snart så kanske;)


hänger över matstolen!

att ge vincent mat är inte dte lätteste, jo när katterna är ute då går det hur bra som helst! eller så får jag lägga upp katten på bordet. annars hänger vincent över matstolen.. och spottar ut allt mat så katten får det över sej och äter upp en del. men det säger vell inte katten nej till, han sitter nedanför jämt som en hund;) haha, mammas älskling!

SUPER!

haaaalluu! :D
idag har jag köpt en ny vagn till vincent, är SUPER nöjd!
och även igår köpte jag en hoppgunga som han verkligen älska!!

vincent har vart hemma med mamma/mormor nu ikväll när jag, marcus, emelie och mattias har vart och sett nya twighlight, åh jag vill bara se mer, den var SUPER!! 


mitt hjärta, 6 månader!

idag blir mitt hjärta 6 månader! 
1 månad,
2 månader
3 månader
4 månader
5 månader
6 månader, mitt allt mitt finaste. lyckligast!

bästa papporna!

grattis till min bästa pappa på farsdag!
och grattis till vincents bästa pappa och min bästa sambo!

haha, yrast!

inatt klockan 2 ringde mobilen, yr som jag är, förstod inte jag att det var mobilen.. jag kliver upp och yrar och vrider på vincent.. det fick ringa 2 gånger innan jag förstod att mobilen låg på bordet brevid sängen.. jag trode seriöst att vincent hade på sej sin drägglis och att det var den som ringde.. så jag vred och vände på vincent, kolla under honom och runt hans nacke.. haha, yrast!

han kan själv min älskling!

jag som tyckte det nyss var fredag och att vi satt och kolla på idol, och nu är det fredag igen.. dagarna springer ju iväg! nu inväntar vi bara utröstningen på idol sen blir det att se nya iren huss! men hoppas verkligen att ANDRE åker ut, kan inte bara alla små flickor vara ute ikväll och ge fan att rösta på honom;) blir så irriterad på han när kameran är framför honom, han tro seriöst att han är snyggast. jävla mupp jävel. haha! 

han kan själv min älskling!





våran dag!

vincent somna igår vid 19.30.. och jag gick och la mej vid 00.00, men vincent vakna då och var glad.. nej tänkte jag ska jag få en pigg unge nu när man vill sova.. men jag la vincent mellan mej och marcus, klia han på ryggan och han somna direkt. han vakna i morse runt 07.00 när marcus klev upp, gav han mat och han somna om igen till 09.00. han fick sin morgon gröt och vi busade lite innan vi gick ut på en lång promenad vid 11, kom hem en snabbis och passa på och diska och plocka undan medans vincent sov ute i vagnen. sen gick vi ut igen, följde med mamma när hon hämtade lillebror på skolan sen kika vi kupan, dramatik blev det där, hur en person kan va. men men.. nu sitter jag här och bara tar det lugnt, vincent sover. och jag ska fortsätta ligga i soffan och glo på teve;) sen vid 6-7 går vi ner till kusin mattias som fyller år idag!

min älskling i morse, mammas snygging!

jag provar bara, inget bestämt än!

prov träna igår ju, roligt det var att känna på bollen igen! men vet inte alls hur jag ska göra. en anledningen till att jag funderar på att sluta i ström är att jag inte har tiden att åka till ström, det tar tid! iaf nu när jag har vincent! jag provade att spela med njutånger igår och dom har träningar i iggesund, det tar lixom bara 10 minuter att åka. så mkt bättre! men har ändå spelat i ström så pass länge och det är ett fantastiskt lag men måste verkligen tänka på mej själv nu!
jag provar bara, inget bestämt än!


vi får se!

jag vill verkligen fortsätta med fotbollen.. jag vet inte om ström är det laget jag vill fortsätta i, ett fantasktiskt lag, men jag vill utvecklas! ska provträna ikväll i ett annat lag. vi får se!

inte bra alls!

ställde mej på vågen igår och har gått upp 2 kg!! inte bra alls, jag som gick så bra neråt!! men vågen visar iaf inte den vikten som jag vägde innan jag blev gravid iaf. nää.. nu måste jag börja tänka om! har haft ett litet uppehåll med promenaderna, så nu ska det börjas igen! vincent ska bara vakna sen blir det promenad!!
jag bjuder en bild på min gofis!


mhm

då går inte att komentera mina inlägg och jag vet inte varför!
men om det skulle bli att man kan komentera igen så får ni reda på det!
mhm.


heej, igen! ;)

heeej, det får bli en kort sväng!;)
nu var det alldesles för länge sen igen, men det kommer det bli ändring på nu.. marcus har ju vart ledig hela den hära veckan så har inte direkt tänkt på datan..
men i morgon börjar marcus igen;) thihi!

i torsdags var vi i sundsvall på himlabadet, det gilla vincent verkligen.. så vi kommer absolut åka iväg och bada mer med han, absolut!!

lägger ut bilder sen dess!;)
Puss hej!

RSS 2.0