från rygg till mage!

vincent vände sej från rygg till mage nyss, här går det undan! min kille <3 :D

Hallå där blåbär!

har haft besök idag av tanten från kyrkan, emelie, mattias och othilia var oxå här, snacka om dopet och så;) jag längtar verkligen tills på lördag kväll, då allt är klart, slippa tänka och stressa;) och jag är fortfarande döende käns det som.. hoppas för tusan att jag mår bra på lördag! 

även att jag har färgat håret idag, inte nöjd!

förskyld!!

fan vad jobbigt det är att vara förskyld, mår verkligen piss.. hade sista träningen idag, vela verkligen träna.. men har verkligen ingen ork. hoppas jag är piggare tills på lördag iaf, då blir det dop och middag på 49.an med laget:) ne nu ska jag klunka treo, så jävla gott!!!


rosa blöjor, hallå?

att man kan vara så dum och råka köpa rosa blöjor! stackars unge;) 


hej svejs!!!!!

har vart inne i stan med anna, kika runt en snabbis och avslutade med att åka på lidel och stor handla.. tydligt mkt fattigare nu, men nu kan vi käka och lille man kan skita och äta hur mkt han vill;)

Jag & Anna 2006 ;)

Jag & Anna nu;)







smått & gott

Smaaaaaaskens med gröööt!!
katterna måste få vara med ibland oxå;)
mitt lilla charmtroll, gud vad jag älskar dej!!

dement?

undra om man börjar bli dement? köpte igår en otri-baby (nässug) till vincent.. och så i morse vela jag ha den, men hitta den då inte!! letade överallt! marcus ba, har du inte råka slängt den i soperna? men neee, typ;) men marcus fick modet att gå ut i soperna och leta, tro på fan att jag hade slängt den.. dåligt yr man börjar bli!



tack pappa!

idag fick jag äntligen min efterlängtade data, (tack pappa) det var liksom på tiden att jag oxå skaffa en;) har aldrig haft en egen, har alltid suttit på marcus data.. men nu så, har jag min lilla egna;) men kom även på, mobiler.. det har jag haft;O på 1½ år har jag haft 6 olika mobiler.. och jag som klaga på marcus att han höll på och byta fram o tillbaka;) men nu har jag en bra tele och en bra data, puss på de!! så nu blir det nog mer bloggning från min sida, har vart lite kass på de;)


mitt allt, jag älska er!!

ni är mitt allt, vad skulle jag göra utan er!

min älskling, 4 månader!


myspys i morse!!


goo uunge!!

mamas kille har rivit sej själv, men go unge!!


snusk katt, men fortfarande min bebis!

i morse vid 7, hörde jag nått från köket.. tro på fan att det var torsten, min snusk katt som hade knuffat ner vincent ersättning på govet.. och käka direkt ur den!! inte första gången heller!! och inte bara det, hans tarmar kan nte vara helt okej, han fisar så närhåren bräns sönder.. snusk! men han är fortfarande min bebis;)



men hej!

klockan 10 vela vincent kliva upp i morse, att man kan sova så länge.. otroligt;) somna igår som vanligt vid 21:) idag känns det i mina ben efter en hård träning igår.. det ska kännas tydligen;) marknaden i helgen, är inte direkt sugen.. men man måste ju känns det som.. så jag tänkte ta det i morgon.. för på söndag blir det att tagga match mot mohed!! nä nu vakna vincent, och snart kommer anna.. så hörs hej;)

ETT ÅR SEN NUU

ett år sen nu.. jag fick det bästa beskedet, jag var gravid i 7:e veckan!
vincent är mitt allt!






RSS 2.0