så ligger läget till

usch hur det ser ut här hemma, värsta svinstian.. vill bara att det ska bli godnatt nångång så vi kan börja flytta i morgon bitti!:P och vi kommer inte att få internet på 2 till 4 veckor.. men förhoppningsvis så kanske det finns nån lirare där som man kan sno av;) men skönt som fan kommer det att bli att flytta iaf:) kommer upp bilder sen på det nya hemmet.. när allt är fixat och fint:) så ligger iaf läget till.. hare gött! puss



bio tajm!

uppe med tuppen i morse, vakna 8 av att marcus låg och kolla på teve.. trodde klockan var minst 10 iaf.. men ne;) ska om en timme åka upp till emma o weppe sen klockan 9 ska vi gå på bio, Sanctum 3D! hoppas på att den är bra nu då! + jag har skit svårt att böja mej.. och marcus säger men sätt dej ner.. jag försökte sätta mej ner för jag skulle leta efter ett par strumpor.. tro på fan så ramlar jag bakåt och slog näven i en kant.. jag säger det bara.. jag längtar så otroligt mkt tills det hära är över!;)


älskade lilla du

10 veckor kvar till bf! jag längtar så otroligt efter dej, älskade lilla du<3


värsta värsting cameran;)

vart i skolan idag och fick lite matte gjort.. sen blev det staden.. träffa mamma och hon var så snäll och köpte lite kläder till lillen, så nu är hans garderob klar för första månaden;) sen träffa jag pappa och han var så snäll och hjälpte till med ett par skor till mej;) och så har pappa bokat kryssning på sportlovet, så det blir att åka båt då.. kul:) och här hemma hålls det på med packning.. tänkte ta nått skåp nu, men som tur är så har man inte så mkt saker, som sagt bor ju i en 1:a;) nää, men först ska jag dra i mej en panpizza;P hejdå!

värsta värsting cameran;)
har gått flera veckor, men har aldrig kunnat bestämma mej om
jag har velat haft skorna eller inte, men nu så;) snyggaste skorna ever!;)

äntligen helg..

äntligen helg, kan få sova! fast i helgen blir det massa packning.. vill ha tisdag nu så jag får slippa iggesund nångång.. nää nu ska jag springa ner äffären innan bussen går till skolan, sen tänkte jag ta stan efteråt och kika lite.. måste ha nya skor:P heddå!



Hallloooj!

halloj!
nu är det så här igen, men jag tycker det är skit tråkigt att sitta framför datorn.. + så är det ju skolan nu oxå, sen är det ju flytt som vi måste ta hand om.. snart flyttar vi, äntligen! och idag är jag ledig, skönt! men om jag inte hade vart ledig så hade jag börjat halv 1 till 2.. men ändå, skönt!;) ska iaf åka in till stan om en liten stund, tänkte träffa mamma.. sen ska jag o älskling på möte sen så åker vi på ÖB och storhandlar kartonger:) nä om man ska klä på sej.. så hörs vi!
snäll bror man har ;)

jag innan graviditeten och jag nu

ibland känns det som att jag bara kan sätta mej ner och börja grina.. kläderna passar inte.. kan knappt böja mej ner för att sätta på mej skorna.. jag börjar bli skapligt less på det här, men magen är ändå det bästa! men längtar verkligen tills detta är över.. och till sommaren då jävlar, då blir det att gå till smalare än vad jag var innan graviditeten;) hoppas verkligen, jag klarar det.. än att jag skiter iallt.. och bara är.. jag vill verkligen få till super kroppen;) nästan hela 10 kg har jag gått upp sen jag blev gravid. så det kommer bli ett antal kg att gå ner tills jag är nöjd;P
Jag innan graviditeten
Jag nuu..



älskar skiten!

om en liten stund blir det att lägga sej ner i soffan om inte sängen och kolla på minuten sen kl9 börjar ju bigbrother, älskar skiten;) och då vill jag ha nå extra gott.. så funderar på att gå ner till rättpris och inhandla nått.. japp det ska jag.. heddå!



Vi längtar så otroligt efter dej


HALLOJ!

så var det söndag igen då.. jag snackade ju om att jag var sjukt taggad på att gå ut i fredags.. jag blev inte så taggad när jag väl var ute.. ligger mkt hellre hemma och bara tar det lugnt.. sjukt tråkigt var det iaf! nää nu kommer mina helger att bara vara lugn, typ vara hemma och tjocka sej;) och snart flyttar vi oxå, nästa vecka:) fan vad skönt! har börjat lite smått här hemma.. men ska börja riktigt till veckan.. ska köpa kartonger då:) här kommer lite bilder sen fredags..

Skiljer 6 veckor ;) Hanna o ja! 
Emmas ögonfransar frös lite på väg ner på stan, kallt som fan var det!
En som var trötter på väg hem ;)

sjukt taggad på att gå ut ikv!

känner mej sjukt taggad på att gå ut ikv;) men då är det bara att emma måste ha nån supar kompis.. så hoppas hon hittar nån:D sitter ju bara hemma varje kväll, måste ut känner jag, träffa folk! :D så vi får se hur det blir;)

bild på mej o emma, sen kryssningen 09!

taggad, inte...

godmorgon, sitter här iordning för skola om en timme, matte.. kul!? inte taggad för skola idag! och roliga är, att min busskort har gått ut.. och jag har inte lust och köpa ett nytt till iggesund om man ändå snart ska flytta, känns lite onödigt :P så jag får slösa mina pengar på telen ist, kul.. och göra sånt hära sms biljett ;)
nä nu ska jag borsta gaddarna sen gå till bussen. hörs sen. puss

yeeeeej!

så var religionen klar, blev gogkänd.. duktiga jag;) nu sitter jag och väntar tills potatisen ska bli klar.. så man kan börja käka nångång, potatis fiskpinnar o hollandaise sås, mumma!

bjuder på lite bilder på mina gofisar
torsten, som älskar vatten!
mamma sunshine o siri;)
och mamma sunshine igen, mammas gofis;)

Godmorgon!..

halloj!
tog en extra vila i morse, kände att jag inte hade nån ork att åka in till skolan med kvart över 7 bussen.. galet vad livet i magen har hållt på inatt.. vakna flera gånger av att jag låg fel, så han där inne oxå låg fel.. typ skavde under revbena :P nä nu har jag ätit upp mina 2 mackor, om en halv timme går bussen.. hoppas att mamma sunshine har kommit in tills dess.. annars blir hon ute till 3 typ;) hörs sen!

hejsan, ett tag sen igen;)

ist för att åka och ha matte i en o halv timme så stanna jag hemma.. bra mkt bättre o springa runt i sport topp, trosor och tofflor och bara vara hemma helt själv.. så nu har jag plockat upp lite här hemma.. har på börjat disken.. som absolut inte är klar än.. hur mkt som hellst! och sen klockan 4 ska vi tvätta, eller jag ska tvätta och marcus är bär hjälp som vanligt bara ;) för min tvätt rör ingen! haha! och det kan vi snacka om tvätt iaf, var för jävla länge sen vi hade så mkt tvätt! just därför måste marcus idag hjälpa mej och bära ner skiten;)

och magen växer inge, iaf vad jag tycker.. men förhoppningsvis så kanske jag inte växer nå mer;) jag kanske blir så här liten.. ett + i kanten sen när jag ska få bort allt ;) och dom dära jävla järntabbletterna har jag fullständigt skitit i.. men funderar på att börja att ta dom idag.. har blivit ganska hängig nu.. inte dåligt vad lill kizen har börjat röra på sej där inne.. hela tiden! är så kul och se:) nää nu ska jag vell ta och fortsätta med disken.. hejhopp!

dålig jag är..

dålig jag är.. men har vart sjuk eller är sjuk.. så mina dagar har jag mest vart i sängen.. har inte haft nån ork att sitta framför datan.. drygt 2 veckor kvar nu tills vi flyttar, skönt! längtar som fan! och sen är det bara 12 veckor kvar tills vincent är beräknad att komma ut:)! mmm, längtar! ja men vad händer idag då? inget som vanligt.. finns ju fan inget att göra här i igge! nää, nu ska jag göra nå nytta.. för här verkar det inte hända nå!;)



lekt modell idag;)))


DAG 15 - bildbom på mej för några år sen

Dag 15 – Någonting jag ångrar.
jag ångrar att jag klippte av mej allt hår och färgade det mörkt.. skulle nästan göra vad som helst för att få tillbaka det hår jag hade förut!


Det luktar sjukhus!

halloj!
idag är det sån där sjukdag.. det luktar sjukhus här inne.. jag ligger med tandvärk och marcus klagar av att han har feber och är förkyld.. stackars han;) själv har man fått tvättat sen 10 i morse, medans marcus bara har legat och tyckt synd om sej själv.. så stackars mej;)! haha! men iaf, inatt hade jag svårt att somna igen, pgr av den där jävla tanden! men jag la mej i soffan inatt runt 1 så att jag inte störde marcus.. tro på fan, jag somna på engång.. och sov tills halv 9 i morse:S äntligen lite sömn! nätterna innan har vart ett helvette.. så det blir nog soffan inatt igen, om inte sängen funkar;) men men, nu ska jag lägga mej och mysa med sjuklingen innan mat :) hej hej.
KÄRLEK<3

DAG 14

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen. tyyyyp

Jag, lillebror o arkan.. Zzz..

lite om min graviditet

den 7 september fick vi reda på nyheten.. och jag har aldrig mått så bra. jag har varit gravid 2 gånger innan och då låg jag bara och spydde.. det var inte kul! men den här graviditeten har jag inte spytt en endaste gång:) har mått perfekt! :) det negativa är vell att, ryggen brakar.. tuttarna är enorma, och det kommer redan häxmjölk ur dom, det har det gjort sen v 15 kanske? om inte tidigare.. och jag äter hur mkt som helst, jag är ett monster när det gäller mat;) men det ska man vell inte tacka nej till;)
vi längtar som en tok efter dej!




DAG 13

Dag 13 – Mitt drömbröllop.
om jag ska gifta mej så är det utomlands nere på stranden eller om jag ska vara kvar i sverige så ska det vara sommar och vid nån strand, mysigt;) men jag är inte så inne i att gifta mej.. men man vet aldrig.. det behövs då absolut inte! :)

jag lever på alvedon, men?

tanden gör fortfarande förjävligt ont.. är bara att knapra alvedon.. men får man verkligen äta så mkt alvedon som jag gör när man är gravid? jag äter så mkt att dom inte ens verkar:S aja, har iaf typ nyss städat klart.. för i morgon kommer dom och besiktar lägenheten, lite fint ska man vell ha det då;) nää, nu ska jag lägga mej och tycka synd om mej själv.. men först ska jag bädda nytt, bästa som finns:) tjohej! 

DAG 12

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
thailand!


DAG 11

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
nånting jag oroar mej för, är faktiskt förlossningen.. är sjukt nervös!

skönt som fan.

nu vet jag iaf vad problemet är.. gick till tandläkaren ist, för hälsocentralen är ju så jävla seg.. och problemet låg i tanden.. nån inflamation i tanden hade jag iaf.. så han tog bort tandvärken och nu sitter jag här med sne käft känns det som.. men ont har jag iaf inte:) skönt som fan. nä nu ska jag ta och göra värsting middan, korv med bröd;) GÖTT!



fan, ont det gör!

Godmorgon..
ingen kul natt inatt.. kunde inte alls somna... så fort jag somna till så vakna jag igen.. har så jävla ont i tänderna som går upp till örat.. fick så lov att ringa hälsocentralen nyss, men dom skulle höra av sej klockan 1.. åker in till stan med halv 1 bussen och träffar emma.. och hoppas på att få en tid typ till klockan 1 då.. nee nu ska jag försöka trycka i mej en macka.. fan för det hära!


RSS 2.0