heej igeen.

jag tycker det är tråkigt att jag ska må dåligt för en sak när jag egentligen ska vara glad! men på ett sätt så är det vell naturligt att jag ska känna så här, men tråkigt att jag inte kan glädja mej på det sättet jag ska.


i en vecka nu har jag vart seg och mått piss.. men idag tror jag att jag går mot den ljusa, lite trött bara. har faktiskt orkat plockat undan här hemma;) det roliga är vell när man plockar undan vincent leksaker så är dom framme lika fort på golvet igen, är vell meningen att man ska ha stökit;) ne nu vill jag att marcus ska komma hem så vi kan äta middag, blev sjukt sugen på strips o krov! ;D 

känner man sej träffad, så känner man det;)

jag skrev en sak på fb. jag tycker så och är min åsikt lixom,

jag skrev;
"Altså varför skriva ut sina problem på Facebook? Och man fråga lixom, "vad har hänt, vad är det?" och svaret blir, kan inte ta det här! Varför ens skriva ut, det handlar bara om att få bekräftelse!!"

jag tycker att det är så löjligt att göra så! men visst gö det, va en fjant som vill ha uppmärksamhet!;) det roliga var att en tog åt sej och trodde att det bara var menat åt den! känner man sej träffad  så känner man det;) men jag är lixom inte bara vänn med dej på fb, finns fler folk till att leta uppmärksamhet;)

tar det hur ni vill, men det är min åsikt som sagt! :)




Sundsvall i helgen!

väskan är packad, snart åker man till sundsvall inte jätte snart med runt 7 åker vi;) jag mår hyffsat med det är vell på nätterna och morgonen som är värst! har köpt ett gäng med hals tabletter nu;) ne men det kommer att bli kul, bo på hotell och spela boll hela helgen! MEN kommer att sakna mina killar grymt MYCKET!:(

mamma älskar dej, snart är det söndag gubben, gud vad vi ska mysa och pussas då!! nej, nu ska det mysas, jag åker lixom om 3 timmar.. hua!!
hej så länge!

hängig, förskyld och ont i halsen.. och jag som ska..

hängig, förskyld och ont i halsen.. och jag som ska till s-svall i morgon och bo på hotell och spela boll hela helgen.. det känns lixom lite onödigt att åka om man mår piss och vill bara ligga i sängen. hoppas verkligen, jag hoppas verkligen att det har vänt sej tills i morgon!

nu ska jag mysa ner mej i soffan med mitt bästa!

idag, första i andra!

idag, första i andra! slutar jag att röka, nu är jag helt hundra på det och jag ska vara stark, jag är stark! inge jävla trams nu, idag slutar jag ;) ni kommer inte att se nå inlägg om att det inte gick att sluta, för nu har jag slutat. så nu vet ni det, höhö ;)

RSS 2.0