skiter i forsa kör på hudik

nu gör vi såhär.. jag skiter i det hära med lägenheten! jag orkar inte lägga ner nå mer tid åt den! så, jag o älskling söker tillsammans nu till ett ställe där båda 2 kan trivas :)

alltid är det nånting!

självklart ska det alltid krångla till det! nu krånglar det med lägenheten.. som jag har fått. och jag som trodde att jag skulle få flytta in nu snart.. men det kommer ta längre tid. mkt längre tid tror ja.. så jag får fortsätta och leva mitt liv här i iggesund i en liten 1a med mina 3 kissisar och min stora bebis ;)
Och seeeen.. det hära med mina pengar.. funkar inte heller som det ska! fan, hatar jävla CSN! allting är klart för min del.. jag har skickat in det dom vill ha.. men dom vägrar skicka det jag vill ha. rolig morgon. icke!
men nå nånting ska oxå vara bra, det är att jag och älskling ska kolla på ringar senare  ;) puss

JUL är KUL

har vart inne i stan med emelie hela dan typ, var nå julskyltning.. så stan var öppet :P träffa mamma o pekade ut lite julklappar som jag vill ha till lägenheten :P och har tillo med vart på donken;) och dte är ju alltid lika gott;) och nu sitter jag här o dricker julmust.. så jävla gott;) hoppas vekligen på att jag får mina pengar nåndag nu i veckan.. skulle vart bra det;) inte för att jag vill köpa nå kläder eller så.. för det kan jag inte! haha :D inte än iaf;) men typ till lägenheten o så.. OCH köpa en massa julklappar.. mkt roligare o ge än få tycker ja ;D SEA!

puss

mer snö ge mej!

nu har det snöat i 3dagar i sträck här i lilla hudiksvall;) och mer vill jag ha! jag bara älskar det.. när det ska vara vinter ska det fan vara det.. + att få en vit advent;) gillas! mer snö vill vi ha ;) 

ALLA värdelösa som inte kan köra bil när det är vinter kan ju lika gärna gå fram.. bilolyckor fan hela tiden nu.. kassa jävlar;)
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8188730.ab

<3

Att veta att inget varar för evigt skrämmer mig.



dålig på detta ja;)

oj nu var det ett tag sen jag skrev ut nu.. men har vart i forsa typ hela helgen så det beror på det.. har faktiskt vart rätt mysigt.. käkade älg i lördags faktiskt;) direkt från skogen;) haha .. och nu sitter jag hos emmas mamma med henne.. emma städar lite.. duktig hon;) haha.. och jag vill bara hemo sova.. så jävla trött;) hem o mysa med mitt hjärta!<3



mitt allt

jag kan inte vara utan dej! jag älskar dej marcus!




Pussilipuss

var ju o kolla på lägenheten som sagt.. å fy fan vilka fula tapeter!! men tur så ska jag kika på lite tapeter på måndag så fixar det sej o kommer bli så tjusigt;) haha! ska snart gå ner till rättan o möta marcus för att inköpa lite gotta tills ikv o se idol! o jag hoppas verkligen att LINNEA åker ut, så jävla pinsam brud! haha. men olle mitt hjärta, så jävla grym;) haha. puss



lägenhets visning!

idag klockan 1 ska jag kika på lägenheten hur den ser ut , kul! hoppas den är fin så man slipper hålla på o fixa o shit.. vill ha det snyggt på en gång ja;) men tur så har man en målare till pappa, så han fixar allt utifall då;) och om en timme åker jag in till stan, egentligen till skolan som börjar 1 men nu ska jag ju kolla på lägenheten klockan 1 så skolan får vänta tills på tisdag;) 

Jag o älskling i thailand 07 <3 :)

dålig fantasi till rubrik?

nu är man hemma igen, blev ingen skola.. var alldeles för kallt o gå till skolan från stan;) är man lat eller bara lat? haha.. så tog en fika med kusin amanda ist o träffa emma o bara gled igenom stan några gånger.. lika roligt varje gång.. ne så jävla värdelöst! just därför vill jag inte bo i stan då är det mkt bättre o bo en mil ifrån ist;) snart kommer älskling hem o då blir det att kolla på nånting att äta.. funderar på att göra till fisk 0 potatismos;) snart är klockan halv 4 då blir det att kika på unga mödrar ;) så jag lägger mej o inväntar det nu.. hörs!
jag o emma

skol trött?

klockan börjar närma sej 10 och jag börjar i skolan då.. men orkade bara inte åka in så åker in till lunch ist.. altså skola är inget för mej har aldrig gillat det, har alltid haft det svårt med det.. undrar när jag kan börja lära mej hur man tar skolan på allvar.. är ändå 20 år o kan inte äns vara kvar i skolan en hel dag! altså skolan tar kål på en!

LÄGENHET!!!

bra'a tider, nu har man fått en 2a i forsa! får flytta in den 1 december om inget går fel;) kommer bli grymt, hoppas man trivs där nu då, annars är det bara o tänka om.. troligtvis blir det nog glad hudik;) men förhoppningsvis ska allt gå bra i forsa:) har ju ändå alla mina nära o kära där;)

så har man vart i skolan idag oxå, från 10 till halv 12.. :P kan man vell säga, gud vad skönt med kort dag;)



var ett tag sen

har faktiskt inget att skriva om, men jag gör det ändå..
helgen har vell vart bra, lite super bra sådär! + så har jag bara inte orkat suttit och nörda data i helgen.. har vart o bowla faktiskt;) 
i fredags kom grabbarna o skulle fixa teven.. nix dom kunde inte fixa det! men sen prova jag o älskling att byta atennsladd .. oh wipps så funka teven.. pinsamt, men hellst ;o 
just idag, är det tvätt o städ som gäller är ju ändå ledig på måndagar så då kan jag utnyttja måndagar till de ;) 


hans är borta :o

kom typ nyss in från att vara ute i det bästaste vädret, snö och kyla, mjammi;) haha.. ne men följde med emma ut och leta efter hennes katt som har kommit bort, lillen då :( 

här ligger mina älsklingar och en av dom är emmas katt som är borta nu:( men på bilden är dom nykläckt, och nu är dom drygt 6 månader;)

Emma o ja;)


fortfarande inge teve tittande

blir så less har varit utan kanaler nu över 2 veckor.. nu när man har fixat boxer då vill man ju absolut kolla på teve! och så vill jag helst inte betala för nånting som jag inte kan se på.. förhoppningsvis kommer "dom" och fixar antenn uttaget nu i veckan.. ANNARS :@ 

har vart i skolan idag iaf, från 10 till 11.30 nödvändigt, icke? och skiter snart i det här, känns så jävla meningslös och vara där.. 

nä nu ska jag glida mej ner i soffan och kika på serier :P


måndag, ny vecka altså

så var man uppe med tuppen klockan 10 i morse för att man hade tvätt tid :S drygt som fan och tvätta, upp o ner hela tiden..

så var det måndag, ny vecka altså.. inget planerat, jo typ skolan då? :S men det får vi se hur det går..
skulle vara trevligt om man fick 15 december nu, skulle vara riktigt trevligt och KUL! längtar som fan faktiskt;) kan inte berätta än vad gäller, jo kan, kan jag vell! men jag vill inte;)

Andreas Carlsson,
all i need is you
inte visste jag att han var så jävla grym, låten går om o om igen här kan jag lova, tur att inte darling är hemma annars hade det inte blivit så;) åh jag bara älskar det!
mupp jag ;)



mys med bingo

jag o älskling ska spela bingolotto ikv hos emma o weppe ;) haha.. hoppas på vinst nu då;) myspys..

Han är ju GRYM!

http://www.youtube.com/watch?v=KvnlA8LYwMU

mys lördag

var på saw 3D igår, var inge speciellt tyckte jag.. var äcklig precis som dom alla andra filmerna :P och brillorna kunde man ju slänga åt helvete, blev yr och shit! nä men godkänd är den ju;)

idag är det ett perfekt väder för att städa, solen lyser och då blir jag på G;) mupp jag! och ikv blir det bara mys med älskling, äta gott och vara fet;) men man kan hoppas på att emma o weppe bjuder på lite fika ikv om inte emmas hela släckt har käkat upp allt;) haha ne men dom har ju förlovat sej stackarna ;) nerå;) nemen man kanske ska fortsätta och städa och plocka lite.. hej

Jag och älskling (mupparna själva;)

en bild si så där..

för jävla tråkigt regn väder! bjuder på en bild sen i maj på birka paradise.

SAW 3D!

http://www.youtube.com/watch?v=nVQZIJr6z2g hoppas på att se den i morgon!!!

såklart inte

såklart så kom vaktmästarn i morse typ vid halv 10 när jag låg i sängen, men tur så hade jag kläderna på sängen så det var bara att hoppa i dom, värsta planen ;) meeen, inte kunde han fixa felet så han skulle ringa nån som kunde, jag har ingenaning:D nä nu ska jag klä på mej kan inte sitta här naken, ska följa med emma in till stan men bara en snabbis ska tvätta klockan 1 ;)

irriterande, mkt!

Inte fan kom vaktmästaren!! kommer säkert tidigt i morgon bitti, när man ligger och sover!! självklart... ännu en dag utan teve, drygt som fan! fast har ju vart utan kanaler drygt en vecka nu, men nu börjar saknaden när man har fått en boxer med massa goa kanaler :) men oftast ska ju nånting hända, det är bara och hoppas att gubben kommer i morgon och fixar det!!!
j
jag bjuder på en bild*

troligtvis teve tittande igen

idag hoppas vi att vaktmästaren kommer så vi kan börja kolla på teve igen, skulle vara skönt det! är nå skit med nå uttag eller nå, fråga mej hellst inte :S  + att emma måste komma hit när han kommer, pinsamt och vara här själv när han är här xD mupp jag!


RSS 2.0