GODMORGON!

sovit som en gud ännu en natt.. skönt att vincan har fått in natt tiderna.. somnar runt 8-9 och vaknar runt 7 och ibland tillo med runt 8-9.. men så här har det vart länge.. sen han var nyfödd faktiskt;) nu ligger han naken på golvet och bablar på och jag ska ta en kaffe och vänta på att klockan ska bli 08.20, jims värld;) BÄST! ja justia, den 6:e september ska vi som fick barn maj-juni till bvc=P


spindlar dödar!!

igår hoppa jag in i badet.. tro på fan, fetaste långben spindel satt på kanten, jag skriker som om det vore nån som höll på och döda mej.. marcus kommer in springandes med spel dosan.. han trodde att det var nån i lägenheten.. hahaha! jag, lovar.. spindlar dödar!!!;O men kul för stunden var det;)

Heeeeeeeeeeej

i morse skulle marcus ta vincent utifall om han vakna tidigt.. iaf, så vakna jag i morse och marcus var borta och jag kolla i spjälsängen ifrån min säng, för jag har dragit ner spjälsängs skyddet så jag kan se han.. men såg ingen vincent på huvudkudden, så jag trodde att marcus var uppe med honom.. men då kom marcus in och la sej.. och jag undra vart vincent var.. kolla igen i hans säng.. och där låg han, men inte på huvudkudden utan han hade rört till sej;) trött man kan vara ibland;)

vincent igår kväll innan läggdags, glad skit ;)


och vincent i morse :) gofis!!


goding!!

Medans min goding myser med min morgonrock, ska jag passa på och sätta mej med kaffe!..


tagga match!

igår kväll, tog jag och amanda en spring runda.. och idag tog vi med oss vincent och gick ist.. känner att jag måste komma igång igen, räcker inte bara att träna fotboll;) när jag var hög gravid gick jag hela tiden för att det skulle sättas igång, men det kunde ju jag glömma;) men nu ska det börjas igen! nu blir det att tagga till match ikv i iggesund:P




min kille börjar bli stoooor!

när vincent får smaka glass och vi tycker att det räcker, då blir han förbannad;)

nu vill han inte bara sitta, han vill hoppa och stå helst, om inte det blir han förbannad;)

vi älskar dej





Heeej!

mitt vackraste i morse

sen gick vi över till emelie o othilia, sötaste othilia



haalllå!

känner verkligen inte att jag har tid att skriva en massa inlägg, därför blir det bilder ist, men ibland kan jag ha ork o tid;) men livet rullar på och vincent växer o xäxer, inte bara på storleken utan utvecklingen:) spelade även match i lördags och dte gick hur bra som helst, vann mot korskrogen:) kan inte träna ikv, så tänkte ut o springa;) måste jobba på kondisen;)


min go kille var lite trött i morse när vi skulle gå ut ;)



jävla sprutor ..

mammas kille somna igår vid halv 7, trött efter sprutorna.. natten har vart si så där, vakna fram o tillbaka, vrider hit o dit.. go hjärtat är lite seg idag, gnällig o trött!
myser med min älskling!



3 månaders kontroll

nyss kommit hem från bvc, 3 månaders kontroll.
vikt 8600g
längd 66 cm
huvud omf 41,7
fick även 2 spruta, han gnällde till lite, trodde det skulle vara ännu värre.. min duktiga kille!

haalllå!

ska snart gå ut och möta emelie så fort hjärtat har vaknat.. sen blir dte nog att hänga hos henne tills bussen går kl 13.30 in till stan för att gå på bvc kl 14.00.. han ska ta 3 månaders spruta, uffa! ska bli roligt och se hur stor han har blivit, var ändå 1 månad sen vi var där nu :P och även fixat dubbeldop för vincent o othilia den 1 okt :)

3 månader

mitt hjärta, blir 3 månader idag! mammas allt!


14/8-11 sebbans konfirmation!

väntade på att åka till kyrkan

så var vi i kyrkan



kamkalas

lång dag för min älsling!


Sebban, byxmyndig!

bror min fyllde år igår, så vi var och gratta han.. och åt en massa gotta;)







Heeeej!!

har slutat ammat nu, och dte går jätte bra! tuttarna har verkligen krymt, bh.n som var för liten har blivit förstor nu;) jag tror att hela jag krymper faktiskt.. vägde 68 kg innan graviditeten och gick upp 15 kg.. mitt mål var att gå ner till 65 kg.. men väger nu 64 kg:P jag vet faktiskt inte vad jag gör för att krympa, visst.. kan glömma nån måltid om dan.. men cola och snaks glömmer jag då inte;)

en till sak, är sugen på att göra lite förändring.. hur ska jag klippa mej?
(1)

(2)



ny vagnen

vincent sover som en gud i sin nya vagn :)



finaste killarna i mitt liv, lycklig!





god dagens!


god dagens! medans lillfisen sover tänkte jag ta nått att käka, men jag orkade inte som vanligt.. och käkar is ist;)
jobbigt när man är ensam hemma, måste packa med mej lilleman varje gång jag ska springa ner till tvättstugan.. han kan iaf ligga i blöja en så länge... tänk när dte blir vinter, på och av med kläder typ hela tiden.. en sak till.. vi vill ha en ny vagn, någon som vet?? :)

fitt for fight till sommaren 2012?

spelade match igår mot bergsjö.. spelade hela 90 min.. och jag orka faktiskt:P 1-1 blev det, fast tyckte att vi borde ha vunnit;) nu har man då fått tillbaka fotbolls bena igen, blå och ser förjävlig ut;) kul som fan och komma igång igen, hålla igång hela året så är man fitt for fight igen till sommaren 2012;) nä undra om man ska gå ut och sätta sej med en kopp kaffe medans lilleman sover:P tjotjo!


så jävla glad att du finns!

jag kommer ihåg när lilleman låg i magen och othilia hade precis kommit till stora värden.. då sa jag, hoppas verkligen att jag får en lika snäll unge som othilia.. och det fick jag verkligen, han är värdens snällaste och bästa! kan ni tänka er, att han sover drygt 12 timmar per natt utan att vakna;) han somnar vid 8-9 och vaknar liksom då dan efter! inget skrik och gap här hemma, visst ibland kan han bli små gnällig när han är övertrött.. men det är inte ofta:P han är bara glad och go, så jävla glad att du finns. mitt allt!



mammas tuttar är godast

ganska svårt och sluta amma när han inte är så hundra på ersättningen, jag klagar inte över att få amma men det skulle bli så lätter för mej om han tog flaskan ist.. tänkte nu, när jag har börjat träna och så.. min lillfis tycker att mammas tuttar är godast <3;)

har donat och fixat vincent rum :)







sthlm, inget för oss!!!

men hallå där!! som sagt har vi vart i sthlm, kom hem i fredags natt.. var meningen att vi skulle komma hem en bra tid på kvällen, men det var nån jävel som hotade med att hoppa från en bro så alla tåg från söder fick stanna.. fattar inte den dära personen att folk vill hem?? och när vi sitter och väntar på vårat tåg.. vi satt typ där man kan käka sin jävla hamburgare... jag satt längst in i hörnet med vincent.. inga som åt.. jo längre bort.. vincent gjorde i byxan, vad skulle jag göra? springa och leta toalett mitt i allt, fullt med folk.. knappast att man får tag i toalett med skötbord där!! så jag bytte på honom där.. var det en kille på 25 år kanske som sa.. - ÅHH FYFAN!!! DET FINNS FOLK SOM ÄTER HÄR!!! och jag sa - ÄTER DU ELLER??? och han stod bara där och glodde, men tillslut gick han.. åh vad det brann i huvve på mej!! det är ett spädbarn vi snackar om?? inte en unge på 1-2 år?? åh idiot! ajja, dom hära dagarna har varit bra faktiskt.. förutom fredag som inte blev som vi hade tänkt oss.. men annars har det varit toppen! en sak är säkert.. jag vill då inte bo i sthlm, inte nu när man har barn iaf..

taxin i sthlm


Grönan





vincent sov precis hela vägen hem från sthlm till hudik, sov bil resan hem från stan till forsa.. klädde av honom.. han sov hela natten till kvart över 10 dagen efter.. trött han då! han är verkligen värdens snällaste, inga problem alls att ta med honom.. han är bara glad för allt.. älskar dej hjärtat!



RSS 2.0