roliga inlägg nu förtiden va?;)

som sagt var och knäppte kort till ht idag, men det kommer inte komma i tidningen förens nästa fredag.. såklart sov lilleman när det skulle knäppas.. men när allt var klart då var dte dags att vakna tyckte han;) jag har faktiskt ingenaning hur bilden kommer att se ut, hade fullt upp att kolla på lilleman.. men men, vi får se;)

mammas hjärta idag!


ett tag sen igen ;)

har vart på bvc idag med lilleman, han har gått upp drygt 4 hg och växt 3 cm på en vecka, storkillen min;) i morgon ska vi göra oss fina, vi ska knäppa kort till ht:) vi skulle egentligen ha gjort det förra veckan, men vi sov över oss.. vi har en kille som är grymt bra på att sova;) mammas gokille! ne nu ska det bytas blöja.. pöss




bvc besök

snart får vi besök av siv från bvc, får se hur mkt lilleman har växt:)



MITT ALLT!



tänk om?

här har man inte tid att sitta längre har jag märkt, har knapt tid att äta.. eller jag glömmer bort det;p

jag är iaf skit nödig.. om att jorden ska gå under.. hallå, tänk om? ;S


Mammas skönhet, vi älskar dej



lite kort om min förlossning

torsdagen den 12 maj gick slemproppen och värkarna kom sakta men säkert.. söndagen den 15:onde, kom dom äkta.. åkte in till förlossningen vid 11.00 men dom skickade hem oss vid 13.00, för mitt vatten hade inte gått. och dom tyckte att jag skulle komma tillbaka dagenefter på spec.mvc UL. aja, när jag väl är hemma hade jag grymt ont, altså grymt ont! men det var vell bara att gilla läget tänkte man.. men tillslut, blev det lite väl.. så vi ringde dit.. 19.00 blev jag inskriven, öppen 3-4cm. ryggmärgsbedövningen var min räddning och lustgasen, vad hade jag gjort utan dom;)
03.36 den 16 maj kom våran vackraste vincent!






4640g och 52 cm lång, vårat finaste!
tack till marcus, mamma och emelie för ert stöd!





fortfarande ingeting...

ingen bebis än:(( inatt och idag har jag haft ganska med täta värkar.. men inget som leder till förlossning.. förhoppningsvis så kan det vell ta o hända nått inatt, orkar inte en natt till med dessa värkar, då tycker jag att jag kan lika gärna ligga på förlossningen och trycka;)


en vecka övertid, och ingen bebis

vakna 3 inatt, av att jag hade skit ont.. somnade tillslut vid 6-7.. och nu är det skit lugnt igen.. verkar som att inte blir idag:P skitunge som inte vill komma ut då;)



fortfarande hemma, hur lugnt som helst

har inte känt nå mer sen i morse.. aldeles för lugnt! undra om det kommer att ske inatt.. men med min otur, varför just i morgon.. han kan nog lika gärna vänta tills nästa vecka skulle jag tro:P

othilia o mattias var nyss här.. hon fick prova vår nya babysiter när hon ändå var här.. som funka skitbra;) gullunge!



hoppas verkligen det är på g!

vakna 4 i morse av att slemproppen kom och en massa sammandragningar.. undrar om det är på g? i morgon är det fredagen den 13:onde.. skulle vara häftigt om både jag och lillgrabben föddes då;) hoppas verkligen det är på g nu!





5 dagar över

det känns helt meningslöst och försöka med allt, inget funkar ju! nu ska jag försöka med en sista grej.. städa! sen ska jag bara ta det lugnt.. lill skrutten får komma ut precis när han vill. inge mer google, inge mer drinkar;) han får komma ut om en vecka om han vill, fast jag vill ju helst idag;) men innan jag börjar med att städa så ska jag gå å möta älskling vid bussen:)


vad ska man göra?

jag gör allt känns det som, för att förlossningen ska sätta igång! men neee :(( emelie googla och fick fram värsta drinken.. som jag kunde spy på! men det var en som drack det och en timme efter så fick hon värkar.. men inte här inte.. nu sitter jag här och googlar.. men det som gäller är att ha sex verkar det som.. så nu tänker jag tvinga med mej marcus till sängen.. byyyyye;)

roligare med bilder än mkt text

verkar trivas i mammas mage, ingen bebis än :(((


haha, sötnosarna


morgonen efter, kom kattungarna



Jag tycker det är mkt roligare med bilder.. än mkt text :P det tycker jag iaf;)



värsta vädret

vart ute drygt hela dan idag, värsting vädret ju! fått värsta brännan på axlarna;) och nu sitter vi o kollar på sverige-kanada.. hoppas på lika kanon väder i morgon med!

Mina killar, myspys


kom ut nu

3 dagar över, ingen bebis än.. kom ut nu


går ut i fin vädret, puss svejs


tjockis




som sagt..

gått över 2 dagar nu


väntar o väntar..

kände lite annolunda igår, trodde det kunde vara nå.. men icke! jag bara väntar o väntar.. för en timme sen gick det för kattten iaf, en så länge 3 kattungar..

big love, big smile




bigmamma is back

nu har pappa kommit med katten han fick låna av oss när han bodde i huset, han behövde ha nån som kunde jaga bort mössen;) men nu har pappa flyttat ner på byn, så nu kommer bigmamma hem igen, + hon är väldigt tjock.. kan hon vara med kattungar tro? ;o





idag får du titta ut om du vill;)

6 maj, idag är du beräknad! kan ni tänka er vad man har väntat och längtat tills det skulle bli idag.. nu är det bara att räkna dagarna.. hur många man går över;) klockan halv 2 ska jag ringa spec.mvc för v41 kollning, men förhoppningsvis så ska du ha kommit redan då;) nä undra om man ska gå upp till emelie på en kaffe.. jävla skit väder idag.. hade tänkt en promenad men får spela kinekt hos emelie ist;) nu ska du pluppa ut;D
magen idag



guulligt!!



mina godingar

MINA GODINGAR!! torsten o siri




han vill lixom inte än..

lixom godmorgon.. han vill inte komma ut än, bara så ni vet;) vad händer idag då? mamma kommer snart med en sak till lillskruttens säng.. så nu kommer det att kunnas spelas.. sen då? undra om man ska ta en promenad.. det sägs ju att man kan komma igång då, men det verkar ju bara vara prat.. så mkt som jag har gått;)



åker in till stan en sväng..

in till stan en sväng nu med emelie, sen hem o vila.. är inte alls pigg idag, huvudvärk o ont i magen..
hörs sen, puss svejs



solen?

vaaaart tog det glassiga vädret vägen? jag vill ha sooool ju!



allt var bara bra!

allt gick bra hos barnmorskan.. och gått upp drygt 1 kg.. har nu gått upp 15 kg som allt:P och även hade jag sjunkit lite.. och måttet på magen är 35-36 cm, och hjärtljudet låg på 150. och han har fixerat sej!:)
nu är det bara att vänta, har datum på fredag.. men det är bara ett datum.. kan hända idag, kan hända om en vecka och det kan hända om 2 veckor.. hoppas verkligen att det är dags snart! men det känns som att jag får vänta en vecka eller två;)


mvc besök

nu är jag redo för att åka in till stan, mvc kl 15:45.. förhoppningsvis sista gången :)
puss hej
dagens bilder




beroende ?

man brukar bli beroende av nått när man är gravid.. typ choklad har jag hört att det är många som vill ha.. och jag är helt galen i is.. jag undrar hur det kommer bli efter graviditeten, kommer jag fortfarande tugga is? =P

när vill du komma ut?

har några gissningar när lillen ska komma.. en tror den 7:e och 2st tror den 9:e och en tror den 10:e och marcus tror den 15:e.. du får jätte gärna komma ut nu, vill helst inte gå 2 veckor till.. vill ha dej här nu:)


Lägenheten våran!


hallen

tv rummet



sovrummet vårat


och köket..


maj, äntligen!!

ja, så var det äntligen maj då.. som jag har längtat;) blev en lugn o mysig sista april.. var nere hos moster med marcus, emelie, mattias o lilla othilia.. grilla och hade det gött!:) idag blev det en sån här städ o tvätt dag.. kom ju på att jag kan åka in på förlossningen när som hellst.. och då har jag inte lust o tänka på att städa o tvätta när jag kommer hem därifrån.. så nu är det städat.. bara att komma ut;) fast är jävligt nojig nu.. hua!!

mäster kocken igår;)


RSS 2.0