Nyblogg!

NY BLOGG! följ gärna mej där ist :D
http://momandnathalie.bloggplatsen.se

godkvällens!

idag har vart en bra dag, jag och vincent har vart inne i stan och hälsat på emma och molly, så trevligt:) är jätte glad för att vi har hittat kontakten, roligt för vincent att ha en liten lek kamrat som bara är 2 dagar yngre:) och även bra för mej att lära känna andra mammor;)

nu helt plötsligt när ultraljudet börjar närma så börjar jag undra och är så nyfiken vad som gömmer sej i mej. ska vi kolla kön eller inte? åh, om vi tar beslutet att kolla.. kanske man kan hoppas på att dom inte kan se;) hehe.. men vi får se ;D

jag sitter med blonderings färg ihåret och bränner sönder min hårbotten.. dum som jag är! men hoppas på resultat för nu ska jag skölja ur det, om det blir "bra" så kanske det läggs upp en bild! hej så länge!!

ja jag saknar färgen och frillan!! funderar skarpt på att klippa kort igen :D

Godkänn!

som sagt besikta vi gamla lägenheten idag och den blev GODKÄNN av vaktmästaren!! lite senare idag kom han och sa att hon som ska flytta in var missnöjd hur vi hade städat spisen.. så vi MÅSTE gå dit i morgon och städa spisen! altså han godkände spisen då tycker jag inte att det är vårat problem!! men men, tydligen så är det vårat problem.. idioter! och vi har städat den där jävla spisen/ungnen hela helgen!! vi visste att hon skulle klaga över nånting, det såg man på na;) altså grannarna kommer få ett helvete när hon bor där;)

har haft fullt upp, men hej hej :D

hej nu var det ett tag sen, har vart fullt upp sen i fredags då vi flyttade sen hela helgen tills igår har vi städat ur den gamla lyan.. men idag besikta vi den och blev godkänna så nu är det klart, skönt :D

vi trivs här som fiskarna trivs i vattnet;) vincent sover själv i sitt rum som var första gången i fredags.. han har vaknat en gång nu varje natt förut nu dom 2 senaste nätterna då han har sovit hela nätter, våran duktiga pojk:)

tänkte bjuda på bilder på nya lyan, men de kommer i veckan då jag har ork ;) hej så länge!!
finaste <3

RSS 2.0